Başkan Seçer, Şevket Sümer ve Siteler’de Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz ilçesi Şevket Sümer ve Siteler Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelip, esnafla selamlaştı, pazar yeri gezdi.

Başkan Seçer’e ziyaret sırasında vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından Şevket Sümer Mahallesi 156. Cadde’ye yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletirken, duydukları memnuniyeti de ifade etti. Başkan Seçer de Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle halkına yapılan hizmetleri yerinde inceleyip, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Seçer, Şevket Sümer’de teşekkür pankartı ile karşılandı

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri Şevket Sümer Mahallesi 156. Cadde’de asfalt ve kaldırım çalışmalarını, Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri ise peyzaj çalışmaları tamamlanmıştı. Aynı caddede Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri tarafından da rutin bir şekilde temizlik ve ilaçlama çalışmaları yürütülüyor.

Şevket Sümer Mahallesi 156. Cadde’de dükkânları bulunan esnaf, Başkan Seçer’i, yola astıkları “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer ve tüm ekiplerine 156. Cadde’ye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz” yazılı pankart ile karşıladı.

Başkan Seçer’e mahalle ziyaretleri sırasında Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, Şevket Sümer Mahalle Muhtarı Abdülbaki Esen, Güneş Mahalle Muhtarı Nezir Elçi, Meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve bürokratları da eşlik etti.

Seçer, vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılandı

Gittiği her 2 mahallede de vatandaşların, özellikle de çocukların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılanan Başkan Seçer, vatandaşlardan kendisine gelen talepleri tek tek dinledi ve ilgili daire başkanlarına yönlendirdi. Kahvehanede oturan vatandaşlarla çay içip sorunları dinleyen ve esnafla selamlaşan Başkan Seçer, pazarcı esnafına da “Hayırlı işler” diledi.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Seçer, mahallede hizmet veren özel bir polikliniği de ziyaret ederek, sağlık çalışanlarıyla sohbet etti. Şevket Sümer Mahallesi’nde yer alan Halk Ekmek Büfesi’ne uğrayan Başkan Seçer, ekmek kuyruğundaki vatandaşla sohbet edip, dertlerini dinledi. Seçer’in sonraki adresi ise Şevket Sümer Mahallesi’nde yer alan Yenipazar oldu. Ardından Siteler Mahallesi'ne giden Başkan Seçer, orada da esnaf ziyareti yapıp, pazarcı esnafı ile de bir araya geldi, vatandaşlarla sohbet etti.

Büyükşehir Belediyesi çalışanları tarafından her iki mahallede vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi’nin yeni yıl takvimleri ve çocuklara oyuncaklar hediye edildi.